Groepsannuleringsverzekering

Bereken hier uw premie

Groepsannuleringsverzekering

U gaat heerlijk met de hele familie of vriendengroep heerlijk een paar dagen er op uit. Dan is het ook belangrijk een goede annuleringsverzekering voor groepen af te sluiten. Zeker omdat er vaak ruim van te voren geboekt wordt kan er in de tussentijd nog veel gebeuren wat u niet voorzien had. Een annuleringsverzekering van RecreatieVerzekeringen.nl is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

Meer verzekerd dan u denkt

Veel mensen weten niet dat ook bij zwangerschap, nieuwe baan of scheiding beroep gedaan kan worden op annuleringsverzekering, maar associëren een annuleringsverzekering alleen met ziekte of overlijden.

Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.
 
Belangrijk!
 
Voor een optimale dekking van uw groepsannuleringsverzekering, is het belangrijk dat u deze afsluit binnen 7 dagen na boeken van de vakantie (zie ook artikel 9.2.5. van de polisvoorwaarden). En dat u binnen 5 werkdagen een lijst met namen naar ons toestuurt!
 

Voor wie?

Deze verzekering is voor groepen die groter zijn dan maximaal 4 gezinnen of 9 reisgenoten (geen gezinsleden). Bent u met minder sluit dan onze kortlopende annuleringsverzekering af. Klik hier om deze af te sluiten.

Bereken hier uw premie