Welkom bij RecreatieVerzekeringen.nl

Wij van RecreatieVerzekeringen.nl houden ons bezig met het aanbieden van Annuleringsverzekeringen voor gezinnen en ook een Groepsannuleringsverzekering voor als u met een hele groep op vakantie gaat. Maar ook verzekeringen voor Stacaravans, Chalets, vakantiehuizen, Logde/safaritenten en strandhuisjes. Wilt u zorgeloos genieten? Bij ons sluit u eenvoudig en online de juiste verzekering af!                     --Nieuw is dat ook groepen een annuleringsverzekering via onze website kunnen afsluiten!--

Annuleringsverzekeringen
U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan.
Groepsannuleringsverzekering
Gaat u gezellig met groep een paar dagen er op uit? Sluit dan een Groepsannuleringsverzekering af. Deze biedt een groeps- en individuele dekking!
Recreatiewoningverzekering
Een recreatiewoning is dé plek om alle zorgen te laten varen. Maar hoe zit het met de zorgen om het huisje zelf? Veel recreatiewoningen, zoals stacaravans en chalets, zijn vaak niet verzekerd. Terwijl schade vaak grote gevolgen heeft!
Direct uw annulering melden
Meld hier snel online als u uw vakantie hebt moet annuleren of afbreken.
Voorwaarden verzekering
Hier vindt u alle voorwaarden van alle recreatieverzekeringen die u via onze website kunt afsluiten.
Verzekeringskaarten
Hier vindt u alle verzekeringskaarten voor de producten die u via deze website kunt afsluiten.