Sta Zeker en Veilig

Bereken hier uw premie

Uw stacaravan of chalet verzekeren?

Dan kunt u veilig van uw vrije tijd genieten. Want ook als u even niet bij uw stacaravan bent is deze verzekerd voor schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, hagel of andere onverwachte invloeden.

De ‘Sta Zeker en Veilig’ verzekering biedt daarnaast ook een professionele keuring voor uw stacaravan. Na deze grondige keuring krijgt u 15% korting op uw premie en geniet u zorgeloos van uw stacaravan of chalet, jaar in jaar uit. Door de jaarlijkse korting verdient gedeeltelijk of geheel u keuring terug!

 

Driejaarlijkse keuring

Zeker weten dat uw caravan aan alle veiligheidseisen voldoet? Een keuring bij Seijsener geeft u vertrouwen. Onze keuringspartners zijn gespecialiseerd in het keuren van stacaravans, chalet en recreatiewoningen. Om de drie jaar loopt een specialist uw recreatiewoning volledig na en controleert maar liefst veertig punten, inclusief gas en elektra. Deze keuring voldoet aan de normen van Recron.

 

Brand

De dekking Brand verzekert uw stacaravans, chalet en recreatiewoningen tegen brand, ontploffing, blikseminslag en inductie.

 

Alle gevaren

De dekking Alle gevaren verzekert uw stacaravans, chalet en recreatiewoningen tegen alle schade. Daartoe behoren brand, inbraak en storm, maar ook onverwachte invloeden van buitenaf, zoals vandalisme, vallende boomstammen, sneeuw en (smelt)water, of stoom en hagel. Daarnaast is schade door een eigen gebrek gedekt, zoals materiaal- en constructiefouten.

 

Inboedel

Met de dekking Inboedel verzekert u de inboedel van uw stacaravans, chalet en recreatiewoningen eenvoudig mee. En dat met dezelfde dekkingen als voor uw recreatiewoning zélf: Brand of Alle gevaren.

 

Rechtsbijstand

De dekking Rechtsbijstand verzekert u van juridische hulp als u door uw stacaravans, chalet en recreatiewoningen een geschil krijgt. Bijvoorbeeld bij het verhalen van schade na brand of in geval van een conflict over een reparatie.

 

Wilt u uw huidige verzekering opzeggen?

Voor het opzeggen van uw huidige verzekering(en) verwijzen we u naar www.opzeggen.nl. Opzeggen.nl biedt gratis opzegbrieven voor meer dan 840 organisaties.

Of vul dan de opzegkaart in en stuur deze naar uw verzekeringsmaatschappij.

Opzegkaart

Bereken hier uw premie